Safaritenten 

 
Comfort zonder het verlies van contact met de natuur. 's Avonds op eigen terras met een glas wijn naar de sterren kijken zonder lichtvervuiling. Op Domaine de Marque staan zes compleet en kleurrijk ingerichte safaritenten voor 2 tot 6 personen. Een ideale combinatie van het kampeergevoel, met het comfort van een appartement.

De safaritenten zijn ingericht met een persoonlijke touch waardoor elke tent een stoere uitstraling krijgt. Verder hebben alle safaritenten een apart leef- en een slaapgedeelte (2 cabines) met ramen voorzien van ventilatie openingen en muggengaas en alle safaritenten staan op een houten vloer met terras.

Nieuw voor het seizoen 2018 Privé Sanitair, te boeken via ons. stuur een mailtje voor deze optie aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Safaritent: glamping ofwel luxe kamperen zonder veel bagage

Ingericht met stijlvolle meubels, een eethoek, terrasset, een verrijdbare ingerichte keuken, met vijf or vierpitsgasplaat en een koelkast. De tent is goed verlicht en er zijn meerdere stroompunten. Allés is aanwezig voor uw gezelschap. U hoeft zelf niets mee te nemen, wij hebben uw bed al opgemaakt, en de hangmat hangt tussen de bomen.

De tenten staan verspreid over het terrein en bieden voldoende privacy. De tenten beschikken niet over stromend water, douche en toilet. U kunt gebruik maken van het sanitair op de camping. Of eventueel Privé Sanitair boeken. Evenals van alle andere faciliteiten van de camping, zoals het zwembad, ping pong tafel, trampoline, table d´hôte en de wifi.

De safaritenten staan bij elkaar aan de rand van de camping, waardoor deze tenten ook makkelijk en gezellig tegelijk voor grotere groepen verhuurd kunnen worden.

Safaritent L

De Safaritent L is geschikt voor 5 personen en is ons meest gebruikte model!

Specificaties van de tent

  • Afmeting: 7 meter lang en x 5 meter breed (inclusief dak en luifel)
  • Nokhoogte: 3 meter
  • Binnentent: 5 meter x 5 meter,
  • Luifel: ruim 2 meter diep en 5 meter breed
  • Ben je met z’n zessen dan mag je gratis een klein bijzettentje naast de safaritent plaatsen. Je dient wel zelf voor een tentje, luchtbed en slaapzak of dekbed en kussen te zorgen. Geef dit wel even aan zodat we hier rekening mee kunnen houden in de planning en de camping ook op de hoogte is.

Safaritent XL – voor 5 a 6 personen

  • De grote broer van de Safaritent L
  • Zelfde uitvoering en inventaris als de Safaritent alleen binnenin (nog) groter en extra een Nespresso apparaat.
  • 9.00 m lang en x 5.30 m breed (inclusief dak en luifel)
  • Nokhoogte 3.00 m
  • Binnentent; 7.00 m x 5.30 m, Luifel: 2.00 m diep en 5.30 m breed

Babypakket

Je kunt bij je boeking een babypakket reserveren bestaande uit een kinderstoel (IKEA) en een opklapbaar babybedje (60 x 1.20) . Dit is bij te boeken Direct via Greencamp. Het babybedje heeft een matje (geen matrasje) en je moet hiervoor wel zelf je bedlinnen meenemen!

 

De verhuur van de Safaritenten hebben wij uitbesteed aan www.GreenCamp.nl

via de site kunt u direct boeken en uw boekingsbevestiging wordt verstuurd per mail.

 

Foto's Safaritenten Domaine de Marque

Safaritent

 

 

New layer...