Domaine de Marque

 

Safaritent, Vakantiehuisje / Gite of chambre D'hote ’, de kleinschaligheid, gezelligheid maken Domaine de Marque tot een ideaal vakantieadres voor ouders én kinderen!

Verdwaal door Franse dorpjes, ontspan op een zonnig terras met een glaasje wijn of een kopje koffie, proef de heerlijke streekproducten, bezoek brocantes (vlooienmarkten) en ontdek de prachtige natuur van de Midi Pyreneeën.

Wandel door de bossen of ga mountainbiken. Even lekker echt tot rust komen in een vakantiehuis / Gite les Andreous of Gite de Marque.

 

Glamping, Rustiek Camperen in een groene omgeving, zonder lichtvervuiling en auto vrij terrein, in een luxe ingerichte Safaritent / Lodgetent. Op een kleine familie camping met zeer ruime plekken. Gelegen in Zuid Frankrijk / Ariege aan de voet van de Pyreneeën.

Ook met uw eigen tent, caravan of camper bent u van harte welkom. Camping ouvert toute anné.

Er is één nadeel aan het verblijf op Domaine de Marque met je kinderen…Als het aan hen ligt, gaan ze gedurende de vakantie niet meer van het Domaine.

Ze spelen hier dagenlang met vriendjes en vriendinnetjes in het zwembad, op de trampoline, bij de tafeltennistafel of al hutten bouwend.

Krijg je ze mee, bezoek dan een lokale markt, een idyllisch dorpje in de omgeving. Ook voor oudere kinderen is er veel te doen! Klimmen in het boomklimpark, watersporten als kanoën, raften, wandelen, het kasteel van Carcassonne bezoeken of lekker shoppen in Toulouse!

Een paar keer in de week (afhankelijk van het seizoen en de vraag) is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij de Table d’hôtes, voor een gezellige, culinaire avond en een goed gesprek in een sfeervolle en huiselijke ambiance.

 

Verdere info, 

Het terrein is auto vrij heeft geen lichtvervuiling en er zijn tal van plekken met hangmatten waar u zomers heerlijk in de schaduw kunt liggen. Wat is er nog meer een badmintonnet, trampoline, tafeltennis, zandbak, schommels, hutten, kampvuur, bbq's. En er is natuurlijk WiFi.

Een feestzaal met disco verlichting en een dartbord.

Broodservice, elke avond voor 19.00 uur noteren dan is er de volgende ochtend heerlijk brood.

Drie ezels, een hond en vijf katten die het heerlijk vinden om geknuffeld of verzorgt te worden.

Wij zijn geëmigreerd in December 2013. Met onze twee dochters Mae en Kira. Zij verzorgen twee keer per week de knutselclub.

Wij hopen u te mogen ontvangen op deze speciale plek voor ons. Misschien dat het voor u ook een speciaal plekje wordt. 

 

 

 

Groetjes Fam. Bakker - Boulanger 

Domaine de Marque

Marque, les Andreous

09130 Artigat

 

vanaf Toulouse voor binnenkomst Artigat rechtsaf bij de Trekkers. Dan het 30km pad op doorrijden tot in de bocht en u bent gearriveerd.

 

 

Latitude : 43.1419885
Longitude : 1.4300897000000532